|
|
|
|
||
Recept Oesterzwam met knoflookboterIngrediėnten:500 gr oesterzwammen50 gr boter1 el peterselie1 el bieslookenkele druppels citroensap1 teentje knoflookzout(of gebruik de boter uit dit recept)versgemalen peperextra: oven
© Janneke's Receptenpagina / Oesterzwam met knoflookboter recept - paddestoelenrecepten, Paasdiner, kruidenboter
Bereiding:Leg de schoongemaakte oesterzwammen in een beboterde vuurvaste.Vermeng de boter met bijna alle peterselie en bieslook, het citroensap, knoflook uit de pers en zout of gebruik de boter uit recept knoflookboter.Verdeel de boter over de oesterzwammen en bak ze ongeveer 15 minuten afgedekt met een deksel of aluminiumfolie in een oven van ongeveer 175°C (hetelucht 160°C).Strooi tot slot de rest van de peterselie en bieslook en wat verse peper over de oesterzwammen.Heet opdienen met geroosterd brood, stokbrood of kaasschnitzel.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Paddestoelen, Kruidenboter, Paasrecepten
|